Over ons

Techniek speelt in toenemende mate een rol in ons leven, zowel thuis als op het werk. U staat wellicht niet altijd stil bij het belang van zaken die u als elementair bent gaan beschouwen. Neem de telefoon, fax en de toegang tot het internet. Daarnaast speelt zeker op de werkplek verlichting een cruciale rol. Slechte verlichting in bijvoorbeeld een winkel heeft nadelige gevolgen voor de omzet.

Ook de beveiliging is een zeer belangrijk aspect. U wilt er toch zeker van zijn dat uw woning, winkel of bedrijf wordt beschermd tegen bijvoorbeeld inbraak, brand of onraad? En uw huis is de laatste jaren veranderd in een multifunctionele ruimte voor wonen, slapen, eten, recreeëren, communiceren en werken. Dit stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit en diversiteit van de technische voorzieningen. Om hieraan te kunnen voldoen is Hogeterp & Beets Electro Engineering gecertificeerd op de onderstaande onderdelen:


Wij zijn specialist op elektrotechnisch gebied en weten hoe we comfort, veiligheid en privacy in de praktijk voor u kunnen realiseren. Met onze kennis van zaken en vakbekwaam personeel verzorgen wij een zogenaamde 'one-stop-shop' in de utiliteits- en woningbouw, alsmede de industrie.

Het resultaat? U koopt geen techniek, u koopt comfort!

Het modernste op dit gebied is de Europese Installatie Bus (KNX). Dit systeem koppelt allerlei apparaten en installaties die voorheen onafhankelijk van elkaar functioneerden. Dit betekent meer comfort, meer veiligheid en meer zuinigheid.

Van toepassing zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installarende Bedrijven 1992 (ALIB 1992). Is de opdrachtgever consument, dan zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC). Beide algemene voorwaarden liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek direct kosteloos toegezonden.

Hebben wij u interesse gewekt?

Wij geven graag uitgebreide informatie en bieden u een op maat gesneden oplossing voor uw nieuwe en/of bestaande woning of bedrijf. Beslis zelf van welke opties u reeds vandaag of morgen gebruik wenst te maken. Verdere informatie of een offerte over een van bovengenoemde systemen of installatie kunt u bij ons opvragen. U kunt ook online informatie aanvragen via het contactformulier.